Hyödynnä lämmitysjärjestelmän uusimisessa vuoden kovin tarjous

Uusimalla kotisi lämmitysjärjestelmän pienennät asumisen kustannuksia, säästät luontoa ja parannat asuinmukavuutta. Tutustu kampanjatarjoukseen alta.

Ilmalämpöpumppu kaupan päälle

Hanki suosittu ilma-vesilämpöpumppu ja hyödynnä kampanja!

Nyt on hyvä hetki tehdä energiaremontti ja uusia kodin vanha lämmitysjärjestelmä ilma-vesilämpöpumpulla!

Ilma-vesilämpöpumpun ostajalle Viessmann Comfort 35 ilmalämpöpumppu kaupan päälle!

Kodin parhaat energiansäästökeinot

Energiaremontti pienentää asumisen kustannuksia

Asuminen on suomalaisten suurimpia kulueriä ja päästöjen aiheuttajia. Voit tehdä asumisesta merkittävästi edullisempaa ja ekologisempaa energiaremontin avulla.

Energiaremontilla tarkoitetaan kodin energiatehokkuutta parantavien toimenpiteiden toteuttamista. Tässä ratkaisut, joilla asiakkaamme ympäri Suomen ovat tehneet omasta asumisestaan edullisempaa ja ekologisempaa.

Muista, että voit olla oikeutettu valtion tarjoamaan 4 000 € avustukseen, jos lämmität kotiasi tällä hetkellä öljyllä.

Toshiba

Toshiba ilma-vesilämpöpumput

Erinomaista suorituskykyä vaativissa olosuhteissa. Toshiba lämpöpumput ovat moninkertaisia testimenestyjiä. Menestystekijöinä on mm. korkea energiatehokkuus, hiljainen käyntiääni ja erinomainen käyttövarmuus.

 • Suunniteltu ja valmistettu Pohjolaan oloihin
 • Erittäin alhaiset käyttökustannuksetkorkean vuosihyötysuhteen ansiosta
 • Erittäin suorituskykyinenkompressoritekniikka – säilyttäänimellistehonsa jopa -15 C asti
 • Korkea käyttövarmuus (vakuutusyhtiöntilastoissa alhaiset vikamäärät)
 • Helppokäyttöinen automatiikka
 • Valmistettu Japanissa; korkealaatuiset komponentit ja materiaalit

Ilma-vesilämpöpumppu

Ilma-vesilämpöpumppu

Ilma-vesilämpöpumppu soveltuu erinomaisesti kaikkiin asuintaloihin ja liikekiinteistöihin, joissa on vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä. Keskimääräiset säästöt lämmityskuluissa ovat n. 50 % vuodessa, joten vaikutus on yhtä merkittävä kuin että lämmitettävät neliöt tippuisivat heti puoleen. Tällä on suuri positiivinen vaikutus ilmastoon sekä kotisi arvoon.

Ilma-vesilämpöpumpun toiminta perustuu siihen, että se ottaa energiaa ilmasta samalla tavalla kuin ilmalämpöpumppu. Ilma-vesilämpöpumpussa lämpöenergia siirretään käyttöveteen ja lämmitykseen vesikiertoisen järjestelmän (patterit, lattialämmitys) kautta. Laitteiden suosio kasvaa n. 30–60 % vuodessa, ja niitä asennetaan jo yli 8 000 kpl vuodessa.

Suosittelemme sinulle Viessmannin ilma-vesilämpöpumppua, koska ne on suunniteltu ja valmistettu Pohjolan vaativiin olosuhteisiin. Viessmann lämpöpumput ovat moninkertaisia testimenestyjiä. Menestystekijöinä on mm. korkea energiatehokkuus, hiljainen käyntiääni ja järkkymätön käyttövarmuus.

Kohde

Pientalot, kerrostalot, rivitalot, liikekiinteistöt, joissa on vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä. Öljyllä, puulla, sähköllä, maakaasulla tai kaukolämmöllä lämmitettävät talot.

Investointikulut

Asennettu laitteisto noin 12 000–19 000 €, riippuen siitä, pitääkö uusia myös kattila tai lämminvesivaraaja. Muista huomioida kotitalousvähennys.

Säästöpotentiaali

Keskimäärin 50 % lämmityskuluista, Esimerkiksi 120 neliöinen asunto (4 asukasta), säästö noin 1 000–1 500 € vuodessa.

Maalämpöpumppu

Maalämpöpumppu

Maalämpöpumppu soveltuu kaikkiin asuintaloihin ja liikekiinteistöihin, joissa on vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä. Maalämpö tuottaa jopa 70 % säästöjä vuosittaisiin lämmityskuluihin. 120 m2 omakotitalon lämmityskulut tippuvat siis 36 m2 asunnon tienoille maalämmön avulla.

Maalämpöpumppu ottaa lämpöenergian joko kallioon porattavasta energiakaivosta, peltoon kaivettavasta keruupiiristä tai vesistöön upotettavasta keruupiiristä.

Tällä hetkellä yli puolet uudisrakentajista valitsee kohteeseensa maalämmön, joten kotisi lämmitysjärjestelmä vaikuttaa merkittävästi sen jälleenmyyntiarvoon. Maalämpöpumpulla voi myös viilentää, jolloin puhutaan maaviileästä. Vuosittain maalämpöpumppuja asennetaan noin 7 000–10 000 kpl.

Kohde

Omakotitalot, kerrostalot, rivitalot, liikekiinteistöt, joissa on vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä. Öljyllä, puulla, sähköllä, maakaasulla tai kaukolämmöllä lämmitettävät talot.

Investointikulut

Maalämpöjärjestelmä asennettuna noin 15 000–30 000 €, josta voit vähentää vielä kotitalousvähennyksen.

Säästöpotentiaali

Noin 70 % lämmityskuluista, esimerkiksi 120 neliöinen asunto (4 asukasta), säästö keskimäärin 1 500–2 500 € vuodessa

Ilmalämpöpumppu

Lämpöverkkoremontti

Jos kotisi on rakennettu 90-luvun alussa tai sitä ennen, niin lämpöverkkoremontti on nyt ajankohtainen, koska lämmitysputkien käyttöikä on 25–30 vuotta. Teemme remontteja omakoti-, rivi- ja kerrostaloihin sekä liikekiinteistöihin.

Lämpöverkkoremontti ehkäisee kalliin vesivahingon ja lisää asumismukavuutta

Lämpöverkkoremontilla on useita hyötyjä, minkä takia se kannattaa tehdä ajoissa. Lämpöverkko tarkoittaa kotisi kaikkia lämmitysputkia, kuten pattereita ja niiden putkia.

Viessmann

Viessmann lämpöpumput

Viessmann lämpöpumput on suunniteltu ja valmistettu Pohjolan vaativiin olosuhteisiin. Viessmann lämpöpumput ovat moninkertaisia testimenestyjiä. Menestystekijöinä on mm. korkea energiatehokkuus, hiljainen käyntiääni ja erinomainen käyttövarmuus.

 • Suunniteltu ja valmistettu Pohjolan oloihin

 • Erittäin alhaiset käyttökustannukset korkean vuosihyötysuhteen ansiosta

 • Luokkansa hiljaisin käyntiääni

 • Korkea käyttövarmuus (vakuutusyhtiön tilastoissa alhaiset vikamäärät)

 • Helppokäyttöinen automatiikka

 • Automatiikka tukee älykästä sähköverkkoa (SmartGrid)

EnergiaYkkönen

Miksi valita EnergiaYkkönen?

Keskitymme energiaremonttien toteutuksissa ensisijaisesti tehokkaimpiin keinoihin, joilla pientalo- tai rivitaloasukas voi säästää asumisen kustannuksissa ja pienentää hiilijalanjälkeään.

93 %

Asiakkaistamme suosittelee meitä

Energiasäästöt

Miksi energiaremontit ovat niin suosittuja?

Ekologiset lämpöpumput ja aurinkosähköratkaisut tuottavat merkittäviä säästöjä energialaskuun, joten niiden suosio kasvaa vuosittain. Maalämpö- ja ilma-vesilämpöpumppu tuottavat usein niin suuria säästöjä, että voit maksaa kertyvillä säästöillä koko rahoituksen kuukausierän. Parhaassa tapauksessa rahaa jää vielä ylikin. Kun laite on maksanut itsensä takaisin 5–9 vuodessa, säästö jää 100 % sinulle.

Lämpöpumppuun investointi ei siis vaadi erillistä pääomaa, vaan hankinta voidaan kattaa yleensä laitteen tuomilla säästöillä.

Lämpöpumput ovat tehokkain apu energiansäästöön

Suomen hallitus kannustaa tuoreessa ilmastosuunnitelmassaan uusiutuvan energian käyttöön ja öljyn vähentämiseen. Siksi valtio avustaa öljylämmityksen vaihtamista ilma-vesilämpöön tai maalämpöön jopa 4000 eurolla per kotitalous.

Tällä hetkellä Suomessa poltetaan öljyä vuosittain arviolta 400 miljoonaa litraa 200 000 pientalon öljykattilassa. Jos tuota ajatellaan rahana, niin öljy polttaa n. 400 miljoonan euron edestä rahaa joka vuosi. Jos öljy vaihdettaisiin ilma-vesi- ja maalämpöön, suomalaiset säästäisivät n. 200–260 miljoonaa euroa joka vuosi. Öljyn mukana suomalaisilta palaa siis n. 250 miljoonaa euron edestä rahaa taivaan tuuliin joka vuosi.

Ekologinen lämpöpumppu on tehokkain keino asumisesta syntyvän hiilijalanjäljen pienentämiseen. Lämpöpumput hyödyntävät uusiutuvaa energiaa – ne ottavat energiansa ilmasta, maasta, kalliosta tai vedestä. Laitteet palauttavat myös ilmanvaihdon ja jäteveden hukkaenergian, joten niitä voidaan syystä kutsua todellisiksi energiatehokkuus-investoinneiksi.

Ekoteko, joka maksaa itsensä takaisin ja tuottaa säästöjä ensimmäisestä tunnista alkaen

Moni suomalainen pienentää energiankulutustaan muutaman tuhannen euron arvoisella ilmalämpöpumpulla. Noin 10 000–30 000 euroa maksavat ilma-vesilämpöpumput ja maalämpöpumput ovat kalliimpia, mutta niihin investoimalla voi säästää paljon enemmän.

”Erityisen kannattavaa lämpöpumpun hankinta on niille, jotka haluavat ympäristön suojelun ohella parantaa omaa taloudellista tilannettaan.”

Toisin kuin luullaan, myös ilma-vesi- ja maalämpöpumpun hankkiminen on mahdollista lähes jokaiselle pientaloasukkaalle, koska laite maksaa säästöjen muodossa itseään kuukausittain takaisin.

Aurinkoenergia

Jos 20 € seteli yrittäisi karata ikkunan tiivisteen alta, niin nappaisitko sen kiinni?

Pieni vuoto ikkunan tai oven tiivisteessä ei kuulosta pahalta, mutta jos vuoto ilmenisi karkaavana 20 € setelinä, niin jokainen meistä tekisi ikkunoiden ja ovien tiivistyksen.

Tai jos sinun pitäisi maksaa koko vuoden energialasku lämmityksen ja sähkönkäytön osalta kerralla, niin jokainen meistä haluaisi maksaa 300–2 500 € vähemmän, jos maksuhetkellä saisi näin päättää.

Energiaremontti, eli lämmitysjärjestelmän vaihto, aurinkopaneelien asennus tai kodin lisäeristäminen säästävät sinulta siis seuraavan 10 vuoden aikana takuuvarmasti rahaa 3 000–25 000 € tai enemmänkin, riippuen täysin millainen energiaremontti tehdään.

Rahansäästön lisäksi kotisi asumismukavuus sekä arvo kasvavat ja pienennät asumisesta koituvaa hiilijalanjälkeä.

Pyydä energiaremontin hinta!

Energiaremontin jälkeen

Asiakkaamme kertovat, että takuumme tuo heille turvaa ja varmuutta ostopäätökseen. Turvallisuudentunteen ansiosta 93 % asiakkaistamme suosittelisi meitä parhaalle ystävälleen.

400+

Asiakkaistamme suosittelee meitä

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä tai tilaa
maksuton energiakartoitus

Täytä oheinen lomake, niin asiantuntijamme on sinuun yhteydessä 1–5 arkipäivän sisään.

Kartoitamme tarpeesi ja vastaamme kysymyksiisi. Sovimme tarvittaessa ajan energiakartoitukselle. Jos kartoitus ei ole tarpeen, lähetämme sinulle tarjouksen. Jos hyväksyt tarjouksen, aloitamme työt sovittuna päivänä ja teemme remontin sovittuun hintaan.

Saat käyttöohjeet sekä takuutodistukset työlle ja laitteille. Huoltopalvelumme on aina puhelinsoiton päässä.

Miksi valita meidät?

Jätä yhteydenottopyyntö

"*" näyttää pakolliset kentät