Käyttövesiremontti tuhansien remonttien kokemuksella ja kattavalla takuulla

Onko kotisi rakennettu 90-luvun alussa tai sitä ennen? Siinä tapauksessa käyttövesiremontti on ajankohtainen, koska kupari- ja metalliputkien käyttöikä on 25 vuotta. Teemme remontteja omakoti-, rivi- ja kerrostaloihin sekä liikekiinteistöihin.

Remontti kestää 1–3 päivää ja voit asua koko remontin ajan kotonasi.

Käyttövesiremontti

Käyttövesiremontti poistaa vesivahingon vaaran, kun vanhat metalliputket vaihtuvat komposiittiin

Käyttövesiputkisto tarkoittaa putkistoa, joka johtaa vesihanoihin. Käyttövesiremontti poistaa vesivahingon vaaran, koska 25 vuoden ikäiset kupari- ja metalliputket ovat hyvin riskialttiita aiheuttamaan vesivahingon, sillä ruoste on alkanut heikentää putkien kuntoa.

Jos vakuutusyhtiö katsoo, että putkien uusimista on pitkitetty, niin vakuutus ei korvaa kuin hyvin pienen summan koituneesta vesivahingosta. Jos käyttövesiputkisto kulkee talon rakenteiden sisässä, niin putki voi vuotaa kuukausia ennen kuin sen huomaa. Siksi 25 vuotta on ehdoton takaraja, johon käyttövesiremonttia kannattaa venyttää.

Apu on kuitenkin lähellä, sillä käyttövesiremontti:

Teemme käyttövesiremontin kotiisi 30 000 remontin kokemuksellamme ja maailman käytetyintä Uponorin komposiittiputkea hyödyntäen.

93 %

Asiakkaistamme suosittelee meitä

Ilma-vesilämpöpumppu

Miksi ja milloin käyttövesiremontti kannattaa tehdä?

Vanhojen kupari- ja metalliputkien käyttöikä on 25 vuotta, koska metalli ruostuu ajansaatossa. Myös jatkuva veden luoma paine ja lämpötilamuutokset laittavat putkien liitokset kovalle koetukselle.

Siksi suosittelemme sinua pyytämään asiantuntijan kartoittamaan remontin tarpeen, jos jokin näistä pätee:

Asiantuntijan käynti on aina ilmainen, eikä se sido sinua mihinkään jatkotoimenpiteisiin. Täytä lomake sivun alalaidasta, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Tyypillisimmät ongelmat

Tyypillisimmät käyttövesiputkistossa esiintyvät ongelmat

Tässä ovat tyypillisimmät ongelmat, joihin olemme törmänneet 30 000 remontin aikana, kun kyseessä on 25 vuotta vanhat metalliputket.

Nämä kaikki aiheuttavat itsessään jo vesivahingon riskin, mutta usein 25-vuotiaissa putkissa on useita yllä listattuja ongelmia.

Lämpöverkkoremontti

Näin toteutamme käyttövesiremontin

Käytämme käyttövesiremontissa Uponorin komposiittiputkea, joka on maailman käytetyin komposiittiputki. Putkea asennetaan yli 100 maassa ja parhaimpina vuosina yli 50 000 kilometriä. Tuo määrä riittäisi Suomen päästä päähän 43 kertaa, joten kyseessä on erittäin laadukas ja arvostettu komposiittiputki.

Uponorin komposiittiputki on monikerroksinen muoviputki, joka on vahvistettu alumiinivaipalla. Tällöin putkessa yhdistyvät kaikki muovi- sekä metalliputken hyvät ominaisuudet. Muovinen sisäpinta on korroosionkestävä ja hygieeninen. Muovi ei syövy, hapetu tai kondensoidu. Alumiinikerros antaa putkelle tarvittavan happitiiveyden ja muotojäykkyyden, joten kestävyys on taattu.

Lopputuloksena on turvallinen ja toimintavarma käyttövesiverkosto.

EnergiaYkkösen käyttövesiremontti:

 • Käytämme maailman eniten käytettyä komposiittiputkea jonka käyttöikä on jopa 50 vuotta
 • Sama putki sopii useisiin eri käyttötarkoituksiin: käyttövesi-, lämmitys-, jäähdytys ja sammutusjärjestelmiin
 • Putken taivutukset ja puristusliitokset tehdään nopeasti ja turvallisesti erikoistyökaluilla ilman tulitöitä
 • Soveltuu sellaisenaan pinta-asennukseen ilman pintakäsittelyä
 • Vaimentaa tehokkaasti äänen, joka syntyy veden virtauksesta ja patterista toiseen
 • Monikerrosrakenne toimii lämmöneristeenä estäen kondensoitumista ja lämmönhukkaa

Näin remontti etenee

 1. Remontin suunnittelu paikanpäällä
 2. Reikien poraus uusia putkia varten sekä muut valmistelevat työt
 3. Vanhan putkiston poistaminen
 4. Uusien putkien asentaminen
 5. Viimeistelytyöt
 6. Lopputarkastus kanssasi

EnergiaYkkönen

Miksi valita EnergiaYkkönen?

Kun remonttiin liittyy vesi, niin urakoitsija kannattaa valita huolella. Valitse pitkään alalla toiminut vakaata ja kannattavaa liiketoimintaa harjoittava yritys, sillä yrityksen lopettaessa takuut katoavat. Meillä on 30 000 remontin kokemus, joten yhteistyö kanssamme on huoletonta.

Asiakkaamme kiittävät meitä myös selkeästä projektin etenemisestä. Käyttövesiremontin sisältö ja hinta ovat etukäteen sovittuja, remontin yhteydessä ei ilmene yllätyskuluja, remontilla on kalenteroitu aikataulu, remontti kestää 1–3 päivää ja saat lopuksi kattavat sekä pitkät takuut työlle ja laitteille.

93 %

Asiakkaistamme suosittelee meitä

Aurinkoenergia

Lämpöverkkoremontin jälkeen

Asiakkaamme kertovat, että takuumme tuo heille turvaa ja varmuutta ostopäätökseen. Turvallisuudentunteen ansiosta 93 % asiakkaistamme suosittelisi meitä parhaalle ystävälleen.

Ota yhteyttä

Tilaa ilmainen käyttövesiputkiston kartoitus

Miksi valita meidät?

Varaa aika edustajaltamme

"*" näyttää pakolliset kentät