Lämpöverkkoremontti tuhansien remonttien kokemuksella ja kattavalla takuulla

Jos kotisi on rakennettu 90-luvun alussa tai sitä ennen, niin lämpöverkkoremontti on nyt ajankohtainen, koska lämmitysputkien käyttöikä on 25–30 vuotta. Teemme remontteja omakoti-, rivi- ja kerrostaloihin sekä liikekiinteistöihin.

Remontti kestää 2–5 päivää ja voit asua koko remontin ajan kotonasi.

Lämpöverkkoremontti

Lämpöverkkoremontti ehkäisee kalliin vesivahingon ja lisää asumismukavuutta

Lämpöverkkoremontilla on useita hyötyjä, minkä takia se kannattaa tehdä ajoissa. Lämpöverkko tarkoittaa kotisi kaikkia lämmitysputkia, kuten pattereita ja niiden putkia.

Vakuutus ei korvaa täysin vesivahinkoa, jos se katsotaan johtuneen lämpöverkkoremontin laiminlyönnistä silloin, kun putket ovat yli 30 vuotta vanhoja.

Moni ei myöskään tiedä, että rakenteiden sisällä kulkevat vanhat putket voivat vuotaa kuukausia ennen kuin vuodon huomaa. Siksi tänä päivänä putket asennetaan pinta-asennuksena, eikä niitä laiteta rakenteiden sisään, jotta tällaisilta riskeiltä vältytään.

Lämpöverkkoremontti:

93 %

Asiakkaistamme suosittelee meitä

Milloin ja miksi

Miksi ja milloin lämpöverkkoremontti kannattaa tehdä?

Vanhojen lämmitysputkien käyttöikä on 30 vuotta. Tällaiset vanhat metalliset putket ovat alttiita ruostumaan, minkä lisäksi veden korkea lämpötila rasittaa putkia jatkuvasti. Lämmitysputken rikkoutuminen voi aiheuttaa vakavan vesivuodon, joka voi sijaita pahimmillaan talon rakenteiden sisällä.

Pyydä ammattilainen selvittämään lämmitysputkien kunto, jos jokin näistä pätee:

Voit pyytää asiantuntijaamme käymään kodissanne ja selvittämään tarkemmin lämmitysputkien kunnon. Asiantuntijan käynti on ilmainen. Soitellaan toki ensin, niin voimme kertoa näkemyksemme jo puhelussa ja katsoa, onko erillinen käynti vielä tarpeen. Tulemme mielellämme käymään!

Tyypillisimmät ongelmat

Tyypillisimmät lämpöverkossa esiintyvät ongelmat

Lämpöverkko joutuu päivittäin kovan käytön ja kovien lämpötilojen alle. Sen myötä putket joutuvat koville, jolloin lämpöverkkoremontti tulee vääjäämättä vastaan n. 30 vuoden välein.

Korjattavia ongelmia lämpöverkossa ovat esimerkiksi

Lämpöverkkoremontti

Näin toteutamme lämpöverkkoremontin

Käytämme lämpöverkkoremontissa maailman käytetyintä Uponorin komposiittiputkea. Putkea asennetaan yli 100 maassa ja parhaimpina vuosina yli 50 000 kilometriä. Tuo määrä riittäisi Suomen päästä päähän 43 kertaa, joten kyseessä on erittäin laadukas putki.

Komposiittiputki on monikerroksinen muoviputki, joka on vahvistettu alumiinivaipalla. Siinä yhdistyvät kaikki muovi- sekä metalliputken hyvät ominaisuudet. Muovinen sisäpinta on korroosionkestävä ja hygieeninen. Muovi ei syövy, hapetu tai kondensoidu, joten kestävyys on taattu. Alumiinikerros antaa putkelle tarvittavan happitiiveyden ja muotojäykkyyden.

Lopputuloksena on turvallinen, taloudellinen ja toimintavarma lämpöverkko.

EnergiaYkkösen lämpöverkkoremontti:

 • Käytämme maailman eniten käytettyä komposiittiputkea, jonka käyttöikä on jopa 50 vuotta
 • Sama putki sopii useisiin eri käyttötarkoituksiin: käyttövesi-, lämmitys-, jäähdytys ja sammutusjärjestelmiin
 • Putken taivutukset ja puristusliitokset tehdään nopeasti ja turvallisesti erikoistyökaluilla ilman tulitöitä
 • Soveltuu sellaisenaan pinta-asennukseen ilman pintakäsittelyä
 • Vaimentaa tehokkaasti äänen, joka syntyy veden virtauksesta ja patterista toiseen
 • Monikerrosrakenne toimii lämmöneristeenä estäen kondensoitumista ja lämmönhukkaa

Näin remontti etenee

 1. Remontin suunnittelu paikan päällä
 2. Reikien poraus uusia putkia varten sekä muut valmistelevat työt
 3. Vanhan putkiston poistaminen
 4. Uusien putkien asentaminen
 5. Viimeistelytyöt
 6. Lopputarkastus kanssasi

EnergiaYkkönen

Miksi valita EnergiaYkkönen?

Kun remonttiin liittyy vesi, niin urakoitsija kannattaa valita huolella. Valitse pitkään alalla toiminut vakaata ja kannattavaa liiketoimintaa harjoittava yritys, sillä yrityksen lopettaessa takuut katoavat. Meillä on 30 000 remontin kokemus, joten yhteistyö kanssamme on huoletonta.

Asiakkaamme kiittävät meitä myös selkeästä projektin etenemisestä. Lämpöverkkoremontin sisältö ja hinta ovat etukäteen sovittuja, remontin yhteydessä ei ilmene yllätyskuluja, remontilla on kalenteroitu aikataulu, remontti kestää 2–5 päivää ja saat lopuksi kattavat sekä pitkät takuut työlle ja laitteille.

93 %

Asiakkaistamme suosittelee meitä

Aurinkoenergia

Lämpöverkkoremontin jälkeen

Asiakkaamme kertovat, että takuumme tuo heille turvaa ja varmuutta ostopäätökseen. Turvallisuudentunteen ansiosta 93 % asiakkaistamme suosittelisi meitä parhaalle ystävälleen.

Ota yhteyttä

Tilaa ilmainen energiakartoitus

Varaa aika edustajaltamme

"*" näyttää pakolliset kentät