Olemme kotitalouksien energia- ja putkiremontteja tekevä kotimainen yritys

Saat meiltä putki- ja energiaremontteihin täydellisen kokonaispalvelun - suunnittelusta asennukseen ja elinkaaripalveluihin. Kanssamme on helppo toimia.

EnergiaYkkönen

Toimintamme rakentuu viiden peruspilarin päälle

1. Vahva ammattitaito – Euroopan korkeinta tasoa

Olemme osa 220 ammattilaista työllistävää LämpöYkkönen-konsernia & Uponor Koti -konseptia. Henkilöstön ammattitaito on Euroopan mittakaavassa alan huippua. Panostamme pitkäaikaisiin työsuhteisiin ja kattavaan perehdytykseen, koska siten 60 000 remontin tuoma kokemuksemme siirtyy läpi yrityksen mahdollisimman hyvin.

94 %

Asiakkaistamme suosittelee meitä

2. Läpinäkyvä toiminta ilman yllätyksiä ansaitsee luottamuksesi

Kaiken toimintamme perustana on luotettavuus, koska työympäristömme on sinun kotisi. Parhaita keinoja rakentaa luottamusta, on läpinäkyvä toiminta. Se tarkoittaa sitä, että tiedät ennen sopimuksen allekirjoittamista lopullisen hinnan, aikataulun ja sopimuksen sisällön. Yllätyksiä ei tule. Pidämme sinut jatkuvasti kartalla projektin aikana, mitä on tapahtunut ja mitä tapahtuu seuraavaksi.

Remontin päätyttyä käymme kaiken kanssasi kertaalleen läpi, kysymme ajatuksiasi, opastamme laitteiden käyttöön ja annamme takuutodistukset. Autamme myös kotitalousvähennyksen hakemisessa, jos haluat.

3. Kannamme vastuun projektin jälkeen

Emme jätä sinua hankinnan jälkeen yksin, vaan huolehdimme järjestelmän huollosta ja maksimaalisesta energiatehokkuudesta tarvittaessa koko sen elinkaaren ajan. Saat työlle ja laitteille pitkät takuut, joten kanssamme toimiminen on huoletonta. Olemme myös jatkuvasti yhden puhelinsoiton päässä, vaikka olisi jouluaatto tai juhannusyö.

4. Ympäristövastuullisuus on meille tärkeä arvo

Tuotteemme ovat huolellisesti testattuja, EU-sertifikaatit täyttäviä ja Tukesin hyväksymiä laitteita ja komponentteja, joissa alhaiset päästöarvot. Edellytämme ympäristövastuuta myös kumppaneiltamme.

Lämpöpumpun hankinta on yleinstä merkittävin  ympäristöteko, jonka  suomalaiset kotitaloudet voivat tehdä.

5. Sinun tyytyväisyytesi on lopullinen tavoitteemme

Oikeastaan meidän ei tarvitse tehdä tyytyväisyytesi eteen erikseen mitään, kun vain toimimme neljän edellisen pilarin ohjeiden mukaan. Mittautamme asiakkaidemme tyytyväisyyttä jatkuvasti, voidaksemme parantaa toimintaamme.

Asiakastyytyväisyys syntyy teoista. Olemme toteuttaneet tuhansia energia- ja putkiremontteja ja 94 % suosittelee meitä tuttavilleen, mistä olemme erittäin ylpeitä.

Luvut

EnergiaYkkönen lukuina

Työllistämme

50 henkilöä

Toteutamme vuosittain

1 000 energiaremonttia

Asiakkaistamme suosittelee

94 % myös tuttavilleen

Asiakkaillamme on jopa

60 % pienemmät päästöt

EnergiaYkkönen on kotitalouksien energia­- ja putkiremontteihin keskittyvä yritys. Teemme energiaremontin toteuttamisen helpoksi tarjoamalla täydellisen kokonaispalvelun aina hankkeen suunnittelusta asennukseen.

Palvelut

Saat meiltä kokonaisvaltaiset ratkaisut kotisi energiaremonttiin

Palvelut - EnergiaYkkönen

Energiaremontti

Lämpöverkkoremontti

Käyttövesiremontti - EnergiaYkkönen

Käyttövesiremontti

Asennus ja huolto

Ota yhteyttä

Tilaa ilmainen energiakartoitus

Keskitymme energiaremonttien toteutuksissa ensisijaisesti tehokkaimpiin keinoihin, joilla pientalo- tai rivitaloasukas voi säästää asumisen kustannuksissa ja pienentää hiilijalanjälkeään.

Miksi valita meidät?

Varaa aika edustajaltamme

Jos asiasi on kiireellinen, niin soita meille numeroon 029 123 3220

"*" näyttää pakolliset kentät