Tule meille töihin!

Tartu tilaisuuteen! EnergiaYkkönen kasvaa voimakkaasti ja rekrytoi jatkuvasti palvelukseensa lisää myyjiä ja toimihenkilöitä valtakunnallisesti ympäri maan.

Katso video

EnergiaYkkönen

Miksi valita EnergiaYkkönen?

Energiaykkönen on kasvava ja valtakunnallisesti toimiva yritys. Tarjoamme asiakkaille energiatehokkaita lämmitysratkaisuja.

Olemme osa 220 ammattilaista työllistävää LämpöYkkönen-konsernia & Uponor Koti -konseptia. Henkilöstön ammattitaito on Euroopan mittakaavassa alan huippua. Panostamme pitkäaikaisiin työsuhteisiin ja kattavaan perehdytykseen, koska siten 60 000 remontin tuoma kokemuksemme siirtyy läpi yrityksen mahdollisimman hyvin.

Ilma-vesilämpöpumput ovat nousseet huimaan suosioon Suomalaisissa kodeissa! Erinomainen hyötysuhde, selvät säästöt, lyhyt takaisinmaksuaika, ekologisuus sekä fossiilisten lämmitysmuotojen rajoitukset tekevät asiakkaalle päätöksen helpoksi. Tätä on mahtava myydä!

Tarjoamme työntekijöillemme todella hyvän myytävän tuotteen, mukavan ja reilun työyhteisön vakavaraisessa yhtiössä.

Mikäli olet miettinyt uran vaihtoa tai muuten vain haluat uusia haasteita, niin hae rohkeasti meidän avoimia työpaikkoja tai ole yhteydessä, mikäli haluat niistä lisätietoja.

Myyjän tehtävistä lisätietoja antaa Myyntijohtaja Andrew Stewart: 0400 614 100 tai andrew.stewart@energiaykkonen.fi

Asiakashankkijan työtehtävistä voi tiedustella sähköpostilla: rekrytointi@energiaykkonen.fi.

Vastaamme viesteihin saman päivän aikana.

Avoimet työpaikat

Ei avoimia työpaikkoja tällä hetkellä

Työntekijätarinoita

Kuka olen?

Oon Valto ja olen työskennellyt nyt puolen vuoden ajan Energiaykkösellä koulun ohella. Tällä hetkellä opiskelen sähköalalla ensimmäistä vuotta. Kaipasin koulun ohelle töitä, jonka vuoksi olen nyt täällä.

Mitä teen EnergiaYkkösellä?

Mun työhön kuuluu sopia asiakastapaamisia meidän myyjille eri puolelle suomea. Työ on todella mielekästä ja opettavaista.
Jokainen asiakaskohtaaminen puhelimessa on erilainen ja asiakkaiden tilanteet vaihtelevat tosi paljon. Koskaan ei tule kahta samanlaista puhelua.

Tällä hetkellä teen töitä kolmena-neljänä iltana viikossa, joten vapaa-aikaakin jää hyvin. Joskus jos opiskelut mahdollistavat saatan myös tehdä päivävuoron.

Tykkään siitä, että saan itse vaikuttaa siihen, miten paljon teen töitä ja miten paljon voin tienata. Palkkaus meillä on sellainen, että jos tulee heikompia kuukausia, niin saan aina vähintään takuupalkan, joten en jää koskaan tyhjän päälle.

Työntekijätarinoita

Kuka olen?

Oon Juuso ja olen toiminut Asiakashankkijana EnergiaYkkösellä neljä kuukautta. Parasta työssä on onnistumisen tunteet ja mukava työporukka

Millaista on olla töissä EnergiaYkkösellä?

Puhelimitse tapahtuva asiakkaiden kontaktointi on todella mukavaa hommaa. Motivaatiota lisää tyytyväiset asiakkaat, jotka kehuvat ilma-vesilämpöpumppua parhaaksi hankinnaksi ikinä.

Työkavereiden kanssa tulee oltua myös vapaa-ajalla harrastusten parissa.

Työntekijätarinoita

Kuka olen?

Mä oon Jeremias ja olen toiminut Asiakashankkijana opiskelujen ohella yli vuoden ajan.

Millaista on olla töissä EnergiaYkkösellä?

Tämä työ on mun mielestä sopivan rentoa ja työilmapiiri on tosi hyvä.

Voin tienata tällä työllä tosi hyvin suhteessa tehtyihin tunteihin. Tykkään siitä, että täällä on takuupalkka turvana ja saan aina vähintään sen tehdystä työstä, mutta parasta on se, että voin omalla työllä vaikuttaa todella paljon siihen paljon ansaitsen.

Nyt helmikuussa aloitin työskentelemään täällä oppisopimuksella täyspäiväisesti ja mikä parempaa, kuin tehdä töitä ja saada samalla itselle ammatti.

Ps. Mikäli tarvitset töitä tai olet miettinyt alan vaihtoa, niin voin ehdottomasti suositella EnergiaYkköstä!

Hae meille töihin!

Tarjoamme sinulle

Vastuullisen työtehtävän

osana huippuporukkaa

Erittäin kannustavan palkkauksen

jolla voi todella tienata

Hyvät etenemismahdollisuudet

yrityksen sisällä

Jatkuvan avun ja tuen

jotta voit onnistua

EnergiaYkkönen on kotitalouksien energia­- ja putkiremontteihin keskittyvä yritys. Teemme energiaremontin toteuttamisen helpoksi tarjoamalla täydellisen kokonaispalvelun aina hankkeen suunnittelusta asennukseen.

Toimintamme rakentuu kolmen peruspilarin päälle

1. Kannustava ja avoin työilmapiiri

Meillä EnergiaYkkösellä arvostetaan avointa ja rehellistä työilmapiiriä, jossa jokaisella on hyvä olla omana itsenään. Kehittävä palaute ja onnistumisiin kannustava työyhteisö on avain tulokselliseen työntekoon.

2. Mahdollisuus edetä työuralla

Meillä on mahdollisuus rakentaa oma urapolku ja kehittää itseään jatkuvasti. Meillä useat työntekijät ovat vuosien varrella edenneet haluamiinsa työtehtäviin. Konsernissamme on paljon eri toimialojen osaajia, joten motivoituneelle työntekijälle aukeaa aina hyviä mahdollisuuksia.  

3. Hyvä tuote koulutus

Ilmavesilämpöpumppu on tällä hetkellä Suomen suosituin omakotitalon lämmitysmuoto. Valtio tarjoaa taloudellista tukea jokaiselle öljylämmittäjälle, joka vaihtaa lämmityksen ilmavesilämpöpumppuun. Tuotettamme on siis mukava edustaa niin asiakastapaamisissa kuin puhelimessakin.

Tule meille töihin!

Mikäli kiinnostuit meistä yrityksenä ja haluaisit työskennellä meillä, niin hae rohkeasti avointa työpaikkaa!

Mikäli avoimia työpaikkoja ei ole laita avoin hakemus rekrytointi@energiaykkonen.fi osoitteeseen.

94 %

Asiakkaistamme suosittelee meitä