SEO AI

Luovu öljylämmityksestä energiaremontin avulla

Miksi luopua öljylämmityksestä?

Öljylämmityksestä luopuminen on ajankohtainen ja tärkeä aihe monille kotitalouksille. Öljylämmitys on paitsi kallista, myös ympäristölle haitallista. Öljyn polttaminen tuottaa merkittäviä määriä hiilidioksidia, joka on yksi suurimmista ilmastonmuutoksen aiheuttajista. Lisäksi öljyn hinta on altis markkinoiden vaihteluille, mikä tekee lämmityskustannuksista ennakoimattomia.

Siirtyminen ympäristöystävällisempiin lämmitysmuotoihin, kuten ilma-vesilämpöpumppuihin, voi merkittävästi vähentää kotitalouden hiilijalanjälkeä. Tämä ei ainoastaan auta ympäristöä, vaan myös tuo säästöjä pitkällä aikavälillä. Energiaremontti on investointi, joka maksaa itsensä takaisin pienentyneinä energiakustannuksina ja parantuneena energiatehokkuutena.

Energiaremontin hyödyt

Energiaremontti tarjoaa monia etuja. Ensinnäkin, se parantaa kodin energiatehokkuutta, mikä tarkoittaa pienempiä lämmityskustannuksia. Tämä on erityisen tärkeää talvikuukausina, jolloin lämmitystarve on suurimmillaan. Lisäksi energiaremontti voi nostaa kiinteistön arvoa, mikä on hyödyllistä, jos suunnittelet myyntiä tulevaisuudessa.

Toiseksi, energiaremontti voi parantaa asumismukavuutta. Uudet lämmitysjärjestelmät, kuten ilma-vesilämpöpumput, tarjoavat tasaisemman ja miellyttävämmän sisälämpötilan. Tämä tekee kodista viihtyisämmän ympäri vuoden. Lisäksi modernit lämmitysjärjestelmät ovat usein hiljaisempia ja vaativat vähemmän huoltoa kuin vanhat öljylämmitysjärjestelmät.

Taloudelliset tuet ja avustukset

Öljylämmityksestä luopuminen on taloudellisesti kannattavaa myös erilaisten tukien ja avustusten ansiosta. Esimerkiksi kotitalousvähennys on korotettu 3500 euroon öljylämmityksestä luopuville. Tämä tarkoittaa, että voit vähentää merkittävän osan energiaremontin kustannuksista verotuksessa. Lisäksi vähennyksen osuus työn osuudesta on noussut 60 prosenttiin, mikä tekee remontista entistä houkuttelevamman.

ELY-keskus tarjoaa myös avustuksia öljylämmityksen vaihtajille. Avustusta myönnetään yksityishenkilöille ja kuolinpesille, jotka omistavat pientalon tai pientalossa sijaitsevan asunnon hallintaan oikeuttavia osakkeita. Avustuksen saaminen edellyttää, että pientalo on ympärivuotisessa asuinkäytössä. Näiden tukien avulla energiaremontin kustannukset voidaan saada huomattavasti alhaisemmiksi.

Ilma-vesilämpöpumppu: tehokas ja ympäristöystävällinen vaihtoehto

Ilma-vesilämpöpumppu on yksi tehokkaimmista ja ympäristöystävällisimmistä vaihtoehdoista öljylämmityksen korvaamiseen. Se hyödyntää ulkoilman lämpöenergiaa ja siirtää sen vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään. Tämä tekee siitä erittäin energiatehokkaan ratkaisun, joka voi vähentää lämmityskustannuksia jopa 50 prosenttia.

Ilma-vesilämpöpumppu on myös helppo asentaa ja se vaatii vähän huoltoa. Se on pitkäikäinen investointi, joka maksaa itsensä takaisin säästöinä energiakustannuksissa. Lisäksi se on hiljainen ja ympäristöystävällinen vaihtoehto, joka vähentää merkittävästi kotitalouden hiilidioksidipäästöjä.

Energiaremontin toteuttaminen

Energiaremontin toteuttaminen voi tuntua suurelta projektilta, mutta me teemme siitä helppoa. Tarjoamme täydellisen kokonaispalvelun, joka kattaa kaiken hankkeen suunnittelusta asennukseen. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia yksityiskohdista, vaan voit luottaa siihen, että kaikki hoituu ammattitaidolla ja tehokkaasti.

Ensimmäinen askel on ottaa yhteyttä meihin ja sopia kartoituskäynti. Kartoituksen aikana asiantuntijamme arvioi nykyisen lämmitysjärjestelmän ja antaa suosituksia parhaista vaihtoehdoista. Tämän jälkeen laadimme yksityiskohtaisen suunnitelman ja kustannusarvion, jotta tiedät tarkalleen, mitä odottaa. Asennuksen jälkeen varmistamme, että kaikki toimii moitteettomasti ja annamme tarvittavat ohjeet järjestelmän käyttöön ja huoltoon.

Yhteenveto

Öljylämmityksestä luopuminen ja siirtyminen ympäristöystävällisempiin lämmitysmuotoihin on järkevä ja kannattava päätös. Energiaremontti parantaa kodin energiatehokkuutta, vähentää lämmityskustannuksia ja pienentää hiilijalanjälkeä. Lisäksi erilaiset tuet ja avustukset tekevät remontista taloudellisesti houkuttelevan vaihtoehdon.

Ilma-vesilämpöpumppu on erinomainen valinta öljylämmityksen korvaajaksi. Se on energiatehokas, ympäristöystävällinen ja helppo asentaa. Meidän avullamme energiaremontin toteuttaminen on vaivatonta ja sujuvaa. Ota yhteyttä ja aloita matkasi kohti kestävämpää ja edullisempaa lämmitysjärjestelmää jo tänään.

Ota yhteyttä

Tilaa ilmainen energiakartoitus

Keskitymme energiaremonttien toteutuksissa ensisijaisesti tehokkaimpiin keinoihin, joilla pientalo- tai rivitaloasukas voi säästää asumisen kustannuksissa ja pienentää hiilijalanjälkeään.

Miksi valita meidät?

Varaa aika edustajaltamme

Lyhyesti avattuna miksi aika kannattaa varata ja mitä kannattaa kertoa lomakkeessa.