SEO AI

Miksi energiaremontti kannattaa?

Kustannussäästöt pitkällä aikavälillä

Energiaremontti, kuten lämmitysjärjestelmän vaihto tai kodin lisäeristäminen, voi tuoda merkittäviä kustannussäästöjä pitkällä aikavälillä. Esimerkiksi maalämpöjärjestelmän asennus voi maksaa aluksi 15 000–30 000 euroa, mutta sen avulla voi säästää jopa 70 % lämmityskuluista. Tämä tarkoittaa, että esimerkiksi 120 neliömetrin asunnossa, jossa asuu neljä henkilöä, säästöt voivat olla keskimäärin 1 500–2 500 euroa vuodessa.

Lisäksi kotitalousvähennys voi pienentää investointikuluja entisestään. Tämä tekee energiaremontista taloudellisesti kannattavan vaihtoehdon, joka maksaa itsensä takaisin ajan myötä. Säästöjen lisäksi energiaremontti voi myös nostaa asunnon arvoa, mikä on tärkeä tekijä, jos suunnittelet asunnon myyntiä tulevaisuudessa.

Ympäristöystävällisyys ja hiilijalanjäljen pienentäminen

Energiaremontti on myös ympäristöystävällinen valinta. Uusien, energiatehokkaiden lämmitysjärjestelmien, kuten maalämmön tai ilma-vesilämpöpumppujen, avulla voit vähentää kotisi hiilijalanjälkeä merkittävästi. Tämä on tärkeää, kun otetaan huomioon ilmastonmuutoksen torjunta ja kestävän kehityksen tavoitteet.

Ympäristöystävällisemmät lämmitysjärjestelmät eivät ainoastaan vähennä kasvihuonekaasupäästöjä, vaan ne myös kuluttavat vähemmän energiaa. Tämä tarkoittaa, että voit nauttia mukavasta ja lämpimästä kodista ilman, että sinun tarvitsee huolehtia ympäristövaikutuksista. Energiaremontti on siis investointi paitsi omaan talouteesi, myös planeettamme tulevaisuuteen.

Asumismukavuuden parantaminen

Energiaremontti voi merkittävästi parantaa asumismukavuutta. Esimerkiksi vanhojen lämmitysputkien uusiminen voi estää kalliit vesivahingot ja varmistaa, että kotisi lämmitys toimii tehokkaasti ja luotettavasti. Tämä on erityisen tärkeää, jos kotisi on rakennettu 90-luvun alussa tai sitä ennen, sillä lämmitysputkien käyttöikä on yleensä 25–30 vuotta.

Lisäksi uudet lämmitysjärjestelmät, kuten Viessmannin lämpöpumput, ovat suunniteltu Pohjolan vaativiin olosuhteisiin. Ne tarjoavat korkean energiatehokkuuden, hiljaisen käyntiäänen ja erinomaisen käyttövarmuuden. Tämä tarkoittaa, että voit nauttia mukavasta ja lämpimästä kodista ilman häiritseviä ääniä tai huolta järjestelmän toimivuudesta.

Energiaremontin monipuoliset hyödyt

Energiaremontti tarjoaa monia hyötyjä, jotka tekevät siitä kannattavan investoinnin. Taloudellisten säästöjen ja ympäristöystävällisyyden lisäksi energiaremontti parantaa asumismukavuutta ja vähentää vesivahinkojen riskiä. Tämä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon kaikille, jotka haluavat parantaa kotinsa energiatehokkuutta ja asumismukavuutta.

Energiaremontti on myös joustava ratkaisu, joka voidaan räätälöidä kunkin kodin tarpeiden mukaan. Olipa kyseessä sitten lämmitysjärjestelmän vaihto, aurinkopaneelien asennus tai kodin lisäeristäminen, energiaremontti tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia parantaa kotisi energiatehokkuutta ja asumismukavuutta.

EnergiaYkkönen on erikoistunut energia- ja putkiremontteihin, ja meillä on laaja kokemus alalta. Voimme auttaa sinua löytämään parhaan ratkaisun kotisi energiatehokkuuden parantamiseksi ja asumismukavuuden lisäämiseksi. Ota yhteyttä ja kysy lisää, miten voimme auttaa sinua energiaremontin toteuttamisessa.

Ota yhteyttä

Tilaa ilmainen energiakartoitus

Keskitymme energiaremonttien toteutuksissa ensisijaisesti tehokkaimpiin keinoihin, joilla pientalo- tai rivitaloasukas voi säästää asumisen kustannuksissa ja pienentää hiilijalanjälkeään.

Miksi valita meidät?

Varaa aika edustajaltamme

Lyhyesti avattuna miksi aika kannattaa varata ja mitä kannattaa kertoa lomakkeessa.